Ouders over onze school

Riet Van den Wijngaert - Mama van Cas

“De jongens van 2D verdienen extra punten in het vijfkamp. Deze week zijn ze er zelfs in geslaagd een fikse wandeling van bijna 3 km in minder dan een half uur af te leggen. En dan hebben ze nog een ganse namiddag buiten gespeeld en gelopen (waterpistolengevecht, verstoppertje, gocart rijden, …). Ook voor hun goed gedrag en fijn teamspel verdienen ze een dikke pluim! Net zoals de juffen. Want zij hebben van deze bende een fijne groep gemaakt!”

Anneleen Clinckx - Mama van Ian

“In deze school heeft Ian een bepaalde rust gevonden. Omdat de nadruk hier niet op presteren ligt, voelt hij zich minder gestresseerd en staat hij opnieuw open om nieuwe dingen te leren. Ik ben dan ook heel blij dat we drie jaar geleden de beslissing genomen hebben om onze zoon in de KSD-Warandeschool in te schrijven. Door de gestructureerde en gepersonaliseerde aanpak van de juffen is Ian een ander kind geworden. Rustiger én leergieriger. We hebben er alle vertrouwen in dat deze positieve evolutie zich de komende jaren - dankzij het sterke engagement van de leerkrachten - zal verderzetten. ”

Bart Mandervelt - Papa van Zoë

“De individuele aanpak van deze school maakt echt een verschil. Voor onze dochter betekent dit dat ze een lesprogramma krijgt dat op maat is van haar kunnen. Het valt me ook op dat ze veel vertrouwen heeft in haar leerkrachten. Ze zijn voor haar veel meer dan lesgevers. Ze beschouwt hen als vertrouwenspersonen die het allerbeste voor haar willen en samen met haar het beste uit haar naar boven halen. Voor mij is het als ouder het allerbelangrijkste dat m’n dochter hier opnieuw gelukkig is. Dat maakt ook mij als vader gelukkig.”

Wil je graag toetreden tot onze ouderraad?
Neem contact op via:

ouderraad.war@ksdiest.be